Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, οι Δήμοι Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Κορσεών, και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας & Περιβαλλοντικής Έρευνας Αιγαίου «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», ανακοίνωσαν την έναρξη του προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Σάμου».

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία το «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» θα προσλάβει τους ανέργους και θα τους διαθέσει στους συμπράττοντες φορείς (Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και Δήμοι Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Κορσεών) για την υλοποίηση έργων και δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα.
Η ανακοίνωση της έναρξης της διαδικασίας πρόσληψης αναμένεται να αναρτηθεί στις ιστοσελίδες και στους πίνακες ανακοινώσεων των συμπραττόντων φορέων, καθώς και στα γραφεία του ΟΑΕΔ, στις 07/03/2012. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την ημέρα ανάρτησης της ανακοίνωσης προσλήψεων.
Προκειμένου να υπάρξει ομαλή ροή στην έκδοση δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι άμεσα να εφοδιασθούν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης) από τους οικείους Δήμους.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση koinofelisapasxolisi.wordpress.com περιέχονται γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να
ενημερώνονται για τα κατά περίπτωση υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως δελτίο Ανεργίας σε ισχύ, Εκκαθαριστικό Σημείωμα, Βεβαίωση υγειονομικής επιτροπής σε ισχύ (για ανέργους που ανήκουν στην ομάδα ΑμεΑ), Τίτλοι σπουδών κ.λπ.
Στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης του προγράμματος οι συμπράττοντες φορείς προσκαλούν, τα ΜΜΕ και όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και των Δήμων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, σε ενημερωτικές συναντήσεις, προκειμένου να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα, τα δικαιολογητικά, τα αναμενόμενα αποτελέσματα και τους δυνητικά ωφελούμενους (ανέργους, αγρότες) κ.λπ., σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
1. Στο Βαθύ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Βαθέος τo Σάββατο στις 03 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:30.
2. Στο Καρλόβασι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Καρλοβάσου την Κυριακή στις 04 Μαρτίου 2012 και ώρα 12:00.
3. Στον Άγιο Κήρυκο στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου την Δευτέρα στις 05 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00.
4. Στον Εύδηλο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου την Τρίτη στις 06 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00.
5. Στους Φούρνους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φούρνων την Τετάρτη στις 07 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου