Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

1 θέση Βιβλιοθηκονόμου στο Δήμο Πάφου

Ο Δήμος Πάφου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση της κενής μόνιμης-συντάξιμης θέσης Βιβλιοθηκονόμου (κλίμακα Α8-Α10-Α11).

1. Τα καθήκοντα και οι ευθύνες, τα απαιτούμενα προσόντα και os βασικοί όροι απασχόλησης, καθορίζονται στο εγκεκριμένο Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης.
2. Οι αιτητές οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα και πληρούν τις άλλες προϋποθέσεις διορισμού, θα παρακαθίσουν σε γραπτή εξέταση. Θα ακολουθήσει προφορική εξέταση, στην οποία θα κληθεί αριθμός υποψηφίων που θα έχουν επιτύχει στη γραπτή εξέταση σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.
3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το έντυπο αίτησης, το Σχέδιο Υπηρεσίας και τη λεπτομερή προκήρυξη πλήρωσης της θέσης από το Κεντρικό Αρχείο του Δήμου {Δημοτικό Μέγαρο), τηλ. 26822362Ζ-3, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή από την ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy
4. (α) Οι αιτήσεις πρέπει να παραδοθούν στο Αρχείο του Δήμου μέχρι και την Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012.
Τονίζεται ότι η ίδια προθεσμία ισχύει και νια την παραλαβή των αιτήσεων που θα αποσταλούν ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση : Δήμος Πάφου, Τ.Θ. 60032, 8100 Πάφος,
(β) Κάθε αίτηση που υποβάλλεται, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό πληρωμής τέλους συμμετοχής στη διαδικασία ύψους €20.
6. Αιτήσεις οι οποίες δε θα συνοδεύονται από όλα τα πιστοποιητικά και άλλα έγγραφα όπως προβλέπεται στο έντυπο αίτησης ή 8α ληφθούν εκπρόθεσμα ή δεν θα συνοδεύονται από αποδεικτικό καταβολής του τέλους συμμετοχής στη διαδικασία, δε θα ληφθούν υπόψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου